Leerkracht - Theo Thijssenschool

Solliciteer nu

Leerkracht onder- en middenbouw Theo Thijssenschool

Jij stelt je als doel dat kinderen het maximale uit zichzelf kunnen halen en met vertrouwen hun plek in de wereld vinden. Voor groep 1/2 en voor groep 5 of 6 van de Theo Thijssenschool zoeken we ondernemende en leergierige leerkrachten zoals jij! 

Full-time · Waddinxveen

Wie zijn wij?

De Theo Thijssenschool is een openbare basisschool in Waddinxveen met ongeveer 330 leerlingen. In een prachtig gerenoveerd gebouw bieden we een inspirerende leeromgeving. Op onze leerpleinen krijgen kinderen de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en te leren wat bij hen past. We geven de kinderen een goede basis van kennis en vaardigheden mee voor later. We laten kinderen ervaren dat ze er toe doen en dat ze trots op zichzelf mogen zijn. We moedigen ze aan om de ander te leren kennen, samen te werken en elkaar te inspireren. Binnen een inspirerende, veilige omgeving dagen we kinderen uit en brengen ze met plezier tot leren. Zo kunnen ze het maximale uit zichzelf halen en met vertrouwen hun plek in de wereld vinden.

Wat bieden we jou?

 • Een plek in een betrokken en dynamisch team waar we met elkaar werken aan de onderwijskwaliteit. Zo is de schoolontwikkeling (2023-2026) gericht op leesplezier en het verbinden van de thema's van de zaakvakken aan mooie rijke teksten voor begrijpend lezen;

 • We zorgen dat je goed wordt ingewerkt, op een manier die past bij jouw ervaring en behoefte;
 • Zowel binnen de school als binnen Stichting Klasse zijn er volop mogelijkheden om van en met elkaar te leren en je te blijven ontwikkelen. Zo bieden we je onder meer een ruim opleidingsbudget en diverse expert netwerken om kennis en inspiratie te delen;
 • Een aanstelling voor 1,0 FTE vanaf maart 2023 (ook parttimers zijn van harte welkom om te solliciteren);
 • Een eigen laptop;
 • Een passend salaris volgens de CAO PO.

Wie ben je en wat neem je mee?

 • Je bent ambitieus en leergierig en brengt onze visie op eigentijds en innovatief onderwijs in de praktijk;

 • Je hebt inzicht in dat wat kinderen nodig hebben en kunt omgaan met verschillen in gedrag en met cognitieve verschillen;
 • Je werkt op een positieve en constructieve manier samen met je collega’s, ouders, leerlingen en partners van de school en weet daarbij mensen met elkaar te verbinden.

Opleiding en ervaring:

 • Je hebt de PABO afgerond;

 • Bij voorkeur heb je al werkervaring in het onderwijs, maar ook als starter nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wie zijn je nieuwe collega's?

Imke de Bruijn - leerkracht

Annette van Zoelen - directeur

Colette Brouwers- leerkracht

Hoe nu verder?

Solliciteren gaat snel via de "Solliciteer nu-button".

Annette van Zoelen, directeur van de Theo Thijssenschool, vertelt je graag meer over de school en deze vacature. Bel 0182-614421 of e-mail a.vanzoelen@stichtingklasse.nl.

Wil je meer weten over de procedure? Neem dan contact op met Iris Ouwerkerk, adviseur ontwikkeling personeel en organisatie. E-mail: i.ouwerkerk@stichtingklasse.nl, tel: 0182-622711.