Leerkracht zwangerschapsverlof

Solliciteer nu

Leerkrachten - vervanging zwangerschapsverlof

 Gedurende dit schooljaar hebben wij op diverse scholen vacatures door zwangerschapsverloven. Vind je het leuk om in korte tijd ervaring op te doen op verschillende scholen? Dan is dit je kans! Na afloop van de vervangingsperiode zijn er volop mogelijkheden om bij Klasse te blijven werken.


Full-time / Part-time · Meerdere locaties

Wie zijn wij?

Stichting Klasse maakt inspirerend, openbaar basisonderwijs mogelijk. Dit doen we met een open blik naar elkaar en de wereld. Onze scholen bieden goed onderwijs en maken hiervoor gebruik van de nieuwste technologieën en meest recente wetenschappelijke inzichten. Onze medewerkers zijn bevlogen, leergierig, ondernemend en inspirerend. Zij krijgen de ruimte en het vertrouwen om optimaal te presteren en hun ambities waar te maken. We zorgen voor onderlinge ontmoetingen om van en met elkaar te leren. 

Ons motto is "Samen leren en dromen realiseren". 

 Stichting Klasse heeft zeventien locaties, waar zo'n 450 medewerkers onderwijs verzorgen aan ongeveer 3.600 leerlingen. Onze scholen hebben ieder een eigen gezicht. Zij onderscheiden zich in onderwijsconcept (Jenaplan, Dalton), in profiel (verhalen, podiumkunsten) en in aanbod (speciaal basisonderwijs, speciaal (voortgezet) onderwijs, meer- en hoogbegaafdenonderwijs en onderwijs voor anderstaligen). Je vindt onze scholen in Gouda, Waddinxveen, Bodegraven, Reeuwijk, Woerden en Harmelen.

Waar kan jij aan de slag?

Gouda:

De KAS (groep 8, start maart 2023)

Waddinxveen:

Theo Thijssenschool (middenbouw, start april 2023)

Harmelen:

De Horizon (vakleerkracht gym 0,3 fte (verdeeld over twee scholen), oktober 2023)

                                                     

Kom jij ons team versterken?

Mi Ri van der Mannen

directeur de KAS

Petra Weijde

directeur Dickbrunaschool

Tessa Verkuil

leerkracht Vindingrijk

Wat bieden we jou?

  • Een fijne werkplek met betrokken en enthousiaste collega’s;
  • Zowel binnen de school als binnen Stichting Klasse volop mogelijkheden om van en met elkaar te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo bieden we je onder meer een ruim opleidingsbudget, toegang tot e-learning en diverse expert netwerken om kennis en inspiratie te delen;
  • We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt. Op de manier die bij jou past; 
  • Een mooi ontwikkeltraject voor starters in onze Klassegroepen;
  • Uitzicht op een vaste baan op een van onze scholen na afloop van de vervanging;
  • Een eigen laptop;
  • Een passend salaris volgens de CAO PO.

Wie ben jij?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of heb je net je pabo-diploma behaald? Bij Klasse sta jij centraal. Met jouw persoonlijkheid en talent ga jij het verschil maken in de ontwikkeling van onze kinderen. Met zeventien scholen, met elk hun eigen karakter en profiel, is er vast een school die prima aansluit bij jouw ontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Zie jij jezelf al werken bij Klasse? Solliciteer via de "Solliciteer-nu" knop en vertel ons dan wie je bent en wie weet spreken we elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek. 

Vragen?

Wil je nog iets weten of vragen? Neem dan gerust contact op met mij.

Iris Ouwerkerk

Adviseur ontwikkeling personeel en organisatie
0182-622711
i.ouwerkerk@stichtingklasse.nl